Ons werk

Badkamer_microcement

betonstuc

Betonstuc is een decoratieve afwerklaag op cementbasis. Wij gebruiken voor dit stucwerk microcement, dat het Spaanse ‘zusje’ is van beton ciré. Eén van de belangrijkste eigenschappen is dat het hecht op bijna iedere ondergrond. Als je een stukje naar beneden scrollt vind je nog 9 andere voordelen van dit prachtige materiaal.

Leemstuc

Leemstuc

Leemstuc is een natuurlijk soort stucmateriaal dat meestal gemaakt is van klei, zand en stro. Het bestaat uit een basis laag, dat zorgt voor een beter binnenklimaat. Daarover heen wordt een laag leemfinish aangebracht, dat zorgt voor een betere akoestiek en een mooie afwerking. 

Buitenstucwerk

Buitenstuc

Buitenstuc wordt (het woord zegt het al) buiten aangebracht om buitenmuren af te werken. In dit stucmateriaal op cementbasis zit altijd een klein korreltje, dus het wordt niet zo glad als stucwerk binnen. Dit stucwerk kan wel direct in de gewenste kleur worden aangebracht.

Stucwerk

pleisterstuc

Pleisterstuc of pleisterwerk is het ‘normale’ stucwerk van gips waarmee muren en plafonds glad worden gemaakt. Het eindresultaat is (niet helemaal egaal) wit, waarna het meestal nog wordt gesaust in de gewenste kleur latex. Het sauswerk kunnen we ook voor u uitvoeren.

Renovatie badkamer & toilet

Ook voor een complete renovatie van je badkamer of toilet kun je bij ons terecht. Als je dat wilt helpen we je graag met het maken van een ontwerp. En ook het loodgieterswerk,  de elektra en installatie van het sanitair kun je aan ons overlaten.

Dat betekent dat je maar 1 contactpersoon hebt die zorgt dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd.

Badkamer ontwerp stuc
Microcement voordeel 1

De 10 voordelen van microcement

#1: Aan te brengen op elke ondergrond

#2: Waterdicht

#3: Naadloos

#4: Kras- en slijtvast

#5: In oneindig veel kleuren verkrijgbaar

#6: Vuil- en schimmelwerend

#7: Geschikt voor binnen en buiten

#8: Slechts 2mm dik

#9: Geschikt voor vloerverwarming

#10: Onderhoudsvriendelijk